Ny bestyrelsesformand i Forca A/S

Peter Falkenham bliver ny bestyrelsesformand i Forca A/S, der servicerer over 560.000 danske pensionsopsparere. Han afløser Carsten Koch, der har været formand de seneste seks år.

Forcas nye bestyrelsesformand bliver den erfarne erhvervsmand Peter Falkenham, der afløser Carsten Koch på posten. Carsten Koch nåede at være formand for bestyrelsen i seks år og træder nu ud af bestyrelsen.

Peter Falkenham indtræder i Forcas bestyrelse og overtager formandsposten den 15. august. Peter Falkenham er i dag bestyrelsesformand i DIP, Danske civil- og akademiingeniørers pensionskasse. Han har tidligere blandt andet været Group COO i Tryg A/S.

Bidrage til at udvikle og udbrede Forca-modellen
Pensionsbranchen er i disse år under udvikling med stadig større krav til teknologi, automatisering og udvikling af digitale og personificerede ydelser. Peter Falkenham skal som ny formand fortsætte arbejdet med, at Forca som outsourcingPartner udvikler kvaliteten af sine services, videreudvikler sine digitale tilbud og automatiseringsgrad og opnår endnu flere stordriftsfordele.

”Forca er helt unik i den danske pensionsbranche og den eneste rendyrkede pensionsservicevirksomhed i Danmark. Forca er kommet langt med denne forretningsmodel, som vi tror kan udvikles og udbredes yderligere. Peter Falkenham kommer som ny formand til at bidrage til udviklingen af Forcas servicetilbud, så Forca på bedste vis understøtter sine kunder og samtidig opnår den bedste udnyttelse af produktionsapparatet,” siger Peter Damgaard Jensen, adm. direktør i PKA og næstformand i Forcas bestyrelse.

Succes med skræddersyet stordrift
Peter Falkenham overtager formandsposten efter Carsten Koch, som takker af efter seks år på posten. Siden han blev formand i 2011, er Forca vokset markant og servicerer i dag over 560.000 danske pensionsopsparere for PKA, Lærernes Pension, Pædagogernes Pension og Norli Pension og administrerer en balancesum på over 400 mia. kr. Carsten Koch har bidraget til, at Forca har udviklet sig med et skarpt fokus på såvel kvalitet som pris. Forcas enhedsomkostninger er fra 2013 til 2016 reduceret med over 100 kr. per pensionsopsparer ved automatisering, effektivisering og digitalisering, og Forca har gennemgået en fuld agil transformation.

”Bestyrelsen takker Carsten Koch for hans arbejde som formand. Nye kunder som Norli Pension og senest Industriens Pension er begge en direkte konsekvens af kvalitet til en konkurrencedygtig pris og, at Forca med sit agile udviklingssetup er i stand til at tilbyde skræddersyet stordrift, så man som uafhængigt pensionsselskab kan opnå stordriftsfordele og samtidig bevare sin selvstændighed. Dette er i høj grad Carsten Kochs fortjeneste,” siger Peter Damgaard Jensen. 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere forca.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdaterer programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browser i stedet for:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 45 73 00, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.