Ny direktør i Forca

Forcas bestyrelse har udnævnt 48-årige Søren Østergaard til ny administrerende direktør i servicevirksomheden, der er ejet af Lærernes Pension, PKA og Pædagogernes Pension. Søren Østergaard tiltræder i Forca A/S den 1. februar 2021.

Forcas bestyrelse har udnævnt 48-årige Søren Østergaard til ny administrerende direktør i servicevirksomheden, der er ejet af Lærernes Pension, PKA og Pædagogernes Pension.

Søren Østergaard kommer fra en stilling i NNIT A/S, hvor han har arbejdet siden 2009 senest som Senior Vice President for NNIT’s driftdivision, en global organisation på 1100+ medarbejdere, og været medlem af NNIT’s koncernledelse.

Bestyrelsesformand i Forca, Karsten Kjeldsen, glæder sig over ansættelsen af Søren Østergaard til at stå i spidsen af Forca, der servicerer mere end 649.000 pensionsmedlemmer.

”Det har været afgørende for bestyrelsen at finde en profil med den rette faglige erfaring og ledelsesmæssige tyngde til at drive Forcas udvikling videre, så Forca kan levere en endnu større værdiskabelse. Både i form af gode teknologiske løsninger og lavere omkostninger for fællesskabets mange medlemmer, kunder og interessenter. Med Søren har vi fundet den rette til at stå i spidsen for vores dygtige kollegaer i Forca,” udtaler Karsten Kjeldsen, formand i Forcas bestyrelse og adm. direktør i Lærernes Pension.

Søren Østergaards baggrund er centreret omkring forandringsledelse med roller indenfor consulting, projektledelse og driftsledelse. Før NNIT har Søren været ansat i TDC, PA Consulting Group og IBM.

Søren er oprindelig uddannet jurist med kandidatgrader fra Københavns Universitet og King’s College, London, og har efterfølgende gennemført executive uddannelsesforløb på Harvard, Stanford, IMD og INSEAD.

”Jeg er meget glad og ydmyg over at få tilbudt stillingen og glæder mig utrolig meget til at blive en del af et kompetent og passioneret team i Forca. Sammen med mine nye, dygtige kollegaer bliver det min opgave at fastholde den gode udvikling, Forca er inde i, og bidrage til at styrke det stærke fællesskab, som kendetegner Forca,” udtaler Søren Østergaard.

Der har været stor interesse for stillingen som administrerende direktør i Forca, og det var en enig bestyrelse, der pegede på Søren Østergaard.

Søren Østergaard tiltræder 1. februar 2021 som administrerende direktør i Forca.

Blå bog

  • Født i Holbæk og 48 år
  • Bor i Virum, er gift og har to børn
  • Jurist fra Københavns Universitet og King’s College, London
  • Lederuddannelser fra Harvard, Stanford, INSEAD og IMD

Tidligere ansættelser:

  • Senior Vice President, NNIT
  • Medlem af NNIT’s koncernledelse
  • Director, TDC
  • Konsulent, PA Consulting Group

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere forca.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdaterer programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browser i stedet for:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 45 73 00, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.