Administrerende direktør Steen Gram-Hanssen fratræder i Forca

Forcas ejere vil udvikle en styrket strategi, der skal løfte samarbejdet og skabe flere fordele for fællesskabets medlemmer. Derfor er ejerkredsen blevet enige med Steen Gram-Hanssen om, at der er brug for en ny profil i spidsen for selskabet.

Bestyrelsesformand Peter Falkenham vil midlertidigt rykke tættere på forretningen og sammen med den øvrige ledelse sørge for, at selskabet bliver ledet godt frem til, at en ny administrerende direktør er fundet.

”Ejerkredsen er meget bevidste om det stærke fællesskab, som Forca bygger på, og gennem en fælles indsats ønsker vi at udvikle en styrket strategi for selskabet, så Forca kan levere en endnu større værdiskabelse for fællesskabets medlemmer og interessenter. Med den mere fokuserede ejerkundestrategi er bestyrelsen og Steen Gram-Hanssen enige om, at det er naturligt at skifte ledelsen af selskabet,” siger Peter Falkenham

Forca er ejet 100 procent af de tre arbejdsmarkedspensionskasser Lærernes Pension, PKA og Pædagogernes Pension (PBU), og der har været enighed om beslutningen i ejerkredsen.

”Steen Gram-Hanssen har gjort en stor indsats for at udvikle, effektivisere og kommercialisere Forca, så ejerkredsens medlemmer i dag kan nyde godt af både gode pensionsløsninger samt lave omkostninger. Det skylder vi Steen stor tak for. Vi sætter nu gang i en proces i samarbejde med konsulenthuset Egon Zehnder, der skal lede frem til ansættelsen af en ny administrerende direktør,” siger Peter Falkenham.

Steen Gram-Hanssen har været administrerende direktør i Forca siden 2012. Inden da var han selskabets økonomidirektør siden 2007.

”Det er naturligvis vemodigt at skulle forlade Forca, men jeg er samtidig stolt af de resultater, vi har opnået i min tid som administrerende direktør. Sammen med de mange dygtige kolleger, er det lykkedes at skabe en både effektiv og kompetent organisation, der i dag leverer nogle af markedets bedste pensionsløsninger til mere end 620.000 danskere,” siger Steen Gram-Hanssen.

Steen Gram-Hanssen fratræder med det samme, men vil stå til rådighed for at overlevere centrale opgaver til Peter Falkenham og den øvrige ledelse.

Kontakt: For eventuelle spørgsmål kontakt bestyrelsesformand Peter Falkenham, tlf. 2212 9363.

*Forca er ejet 100 % af de tre arbejdsmarkedspensionskasser og -selskaber Lærernes Pension, PKA og Pædagogernes Pension (PBU), der alle er repræsenteret i Forcas bestyrelse.

 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere forca.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdaterer programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browser i stedet for:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 45 73 00, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.