Pensionsbranchens servicepartner

Vi er en af de største partnere inden for pensionsbranchen i Danmark og den eneste rendyrkede pensionsservice-virksomhed.

Skræddersyet stordrift
Forca leverer skræddersyet stordrift til pensionsselskaber. Vi sørger for effektiv pensionsadministration gennem agil udvikling inden for medlems- og slutkundeservices, compliance og rapportering, finansielle services og it-services. Vi er en af de største partnere inden for pensionsbranchen i Danmark og den eneste rendyrkede pensionsservicevirksomhed.

Samarbejde på tværs
Vi er ambitiøse og har høj trivsel og medarbejdertilfredshed. Vores kultur er uformel og uhøjtidelig med ligeværdig dialog på tværs af afdelinger, anciennitet og status. Ambitionen er at skabe en af landets mest spændende arbejdspladser præget af talent, nyskabelse, entusiasme og faglig indsigt til gavn for både kunder og pensionsopsparere.

Frihed, indflydelse og udvikling
Hos os skal du være klar til at gribe ansvaret, uanset om du arbejder i et agilt udviklingsteam, i driften eller i en stabsfunktion. Vi arbejder i teams, og du får stor frihed, masser af indflydelse og mulighed for udvikling.