Pensionsbranchens servicepartner

Vi er en af de største partnere inden for pensionsbranchen i Danmark og den eneste rendyrkede pensionsservice-virksomhed.

Skræddersyet stordrift

Forca leverer skræddersyet stordrift til pensionsselskaber. Vi sørger for effektiv pensionsadministration gennem agil udvikling inden for medlemsservices, aktuarservice, compliance og rapportering, finansielle services og IT-services. Vi er en af de

Samarbejde på tværs

Vi er ambitiøse og har høj trivsel og medarbejdertilfredshed. Vores kultur er uformel og uhøjtidelig med ligeværdig dialog på tværs af afdelinger, anciennitet og status. Ambitionen er at skabe en af landets mest spændende arbejdspladser præget af talent, nyskabelse, entusiasme og faglig indsigt til gavn for både kunder, pensionsmedlemmer og medarbejdere

Frihed, indflydelse og udvikling

Hos os skal du være klar til at gribe ansvaret, uanset om du arbejder i et agilt udviklingsteam, i driften eller i en stabsfunktion. Vi arbejder i teams, og du får stor frihed, fleksibilitet, masser af indflydelse og mulighed for udvikling.

 

 

 

 

 

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere forca.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdaterer programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browser i stedet for:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 45 73 00, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.