Forca er en servicevirksomhed med afsæt i pensionsbranchen.

Vi er bygget på fællesskab og sikrer vores kunder services af høj kvalitet og stordriftsfordele gennem agilt samarbejde og skræddersyede løsninger.

forca vindue480x340.jpg


forca skilt.jpg


Pensionsoptimering - et spørgsmål om marginaler

Med mere end 15 års erfaring og mere end 350 fagmedarbejdere med dyb indsigt i pension, kundeservice, IT, jura, økonomi og forretningsudvikling med mere har Forca specialiseret sig i at finde de marginaler, der optimerer serviceoplevelsen og effektiviserer forretningen. Det betyder ekstra pension til vores kunders pensionsmedlemmer.

Vi er eksperter i at tilpasse os og skalere vores services til pensionskassers og -selskabers virkelighed og behov, samtidig med at vi som strategisk partner proaktivt hjælper og udfordrer vores kunder til at opnå optimale resultater.


_DSC6635.jpg


dialog.jpg


Forca er bygget på fællesskab

Vi lever af konstant at optimere og udvikle nye serviceløsninger af høj kvalitet i tæt samarbejde med vores kunder. Vi sætter en ære i at levere netop den service og rådgivning, som vores kunder og deres medlemmer efterspørger. Vores fællesskab og stordrift giver os styrken til at udvikle vores kunders pensionsforretning. Som outsourcing partner, er vores kunders succes også vores succes.


Sådan er vi organiseret

Forca er ejet 100 procent af de tre arbejdsmarkedspensionskasser og -selskaber Lærernes Pension, PKA og Pædagogernes Pension (PBU), som alle er repræsenteret i Forcas bestyrelse. Forca ledes af adm. direktør Søren Østergaard  og er organiseret i fire hovedområder: Aktuarservice, Medlemsservice, Finans samt IT & Udvikling.

Nøgletal 2023

Fungerer hjemmesiden ikke?


Vi kan se, at du bruger Internet Explorer. Du kan derfor opleve, at der er noget her på siden, der ikke fungerer, som det skal. Vi udvikler nemlig ikke længere forca.dk til at understøtte Internet Explorer. Årsagen er, at Microsoft ikke har opdaterer programmet siden 2019. Det betyder, at hverken funktionaliteten eller sikkerheden er tilfredsstillende.

Brug en anden browser
Vi anbefaler, at du bruger en af disse browser i stedet for:

Du er altid velkommen til at ringe til os på 39 45 73 00, hvis du oplever problemer med vores hjemmeside.