Goder og vilkår

Løn og pension
Forca tilbyder en attraktiv løn, der aftales individuelt ud fra jobbets krav og dine kvalifikationer, en arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18,5 pct. samt et særligt ferietillæg på 5%.

Arbejdstid
Vi har travlt i Forca, men vi har også en fleksibel arbejdstid, hvor du i stor udstrækning selv er med til at tilrettelægge din hverdag. Efter arbejdsmæssigt behov har du også mulighed for at få etableret en hjemmeopkobling mv., så du kan arbejde hjemme ind i mellem, hvis det også passer med dine ønsker for at få job og privatliv til at gå op i en højere enhed.

Ferie
Vi har seks uger og tre dages ferie samt fri Grundlovsdag, Juleaftensdag, Nytårsdag samt fredag efter Kr. Himmelfart.

Kantine og take-away
Vores kantine tilbyder både morgenmad og en sund og varieret frokost. Om sommeren griller vi i gården, når vejret tillader det. Du har også mulighed for at købe mad med hjem fra arbejde til aftensmad, ligesom kantinen tilbyder forskellige delikatessevarer.

Sundhed og velvære
Alle medarbejdere er omfattet af en sundhedsforsikring, en forsikring mod kritisk sygdom og en heltidsulykkesforsikring. Vi tilbyder også en årlig influenzavaccination. Når du bliver ansat, og løbende efter behov, har du mulighed for at få en fysioterapeut til at gennemgå, at din fysiske arbejdsplads er rigtigt indstillet.  

Sociale arrangementer
Vi benytter gerne muligheden for at samles til diverse fester, ligesom Forcas kunstforening, idrætsforening og vinklub afholder en lang række af arrangementer.